2009. augusztus 31., hétfő

Torrent All to MP3 Converter

Torrent Összes Mp3 Converter, Kiváló MP3 / WAV alkotója, támogató szinte mindenféle Windows media audio és video fájlokat, beleértve az AVI, MPEG, WMA, ASF, RM, RAM, RMVB és hullám formátumban.

Download

MEO for Mac OS X

MEO van egy erős adattitkosítást alkalmazás hírbe fájlok titkosítása vagy bármilyen típusú, például a Microsoft Word, emaill és PDF dokumentumok Mac OS X MEO lehetővé teszi, hogy megvédje az érzékeny adatok elleni ENSZ-felhatalmazást a nézők által kihasználásával a legújabb adatvédelmi kódolási technológiákat. Tartsa a dokumentumok biztonságos ezzel szabad adattitkosítás szoftver.

Download

USB for Remote Desktop

Hozzáférés a helyi USB-eszközök munka közben a távoli Windows ülésen. Néha, munka közben a távoli asztal elérésre van szükség a helyi eszközökkel. Könnyedén átirányítása meghajtót vagy egy nyomtatót távoli Windows ülésén. De miért vidám átirányítani az összes többi USB eszköz ugyanúgy? Sajnos nincs szabványos módja annak, hogy a helyi USB-eszközök állnak rendelkezésre távoli Windows ülésén. Az egyetlen megoldás standard USB eszköz csatlakoztatása közvetlenül a távoli szerverre. De a legtöbb esetben ez nem elfogadható.

Download

2009. augusztus 30., vasárnap

MPEG-VCR

Az MPEG-VCR egy MPEG-2 videó szerkesztő kerettel pontos szerkesztési és okos teszi a megtakarításokat. Támogatja az összes, MPEG-2 darab stream, beleértve a HD.

Download

Audio Recorder Titanium

Audio Recorder Titán rögzíthetünk bármilyen hangot átmegy a vonalakon a hangkártya. Például, tudod, hogy hangfelvétel lejátszása külső programmal, hangot egy mikrofon, egy külső LP, kazetta, CD / DVD lejátszó, AM / FM / Satellite rádió stb felvett hangot lehet menteni wav file-formátum , mp3 formátum, OGG vagy WMA formátumú formátumban. És Audio Recorder titán különbözik: A legizgalmasabb a szerkesztő funkció, akkor a kivágás, másolás, múlt, berendezés audio fájlokat és gazdagítják a hang hozzáadásával listája hatásokat.

Download

2009. augusztus 29., szombat

Eusing Free Registry Defrag

Eusing Free Registry Defrag egy ingyenes registry töredezettségmentesítés szoftver, amely optimalizálja a rendszerleíró hiányosságok megszüntetése, töredékek és az elpazarolt hely a Windows rendszerleíró fájlokat.

Download



Download

2009. augusztus 28., péntek



Download



Download



Download

2009. augusztus 27., csütörtök

Nero

Nero Ultra Edition jár a digitális világ a számítógépre. Most könnyű szervezni és kezelni az összes multimédiás fájlokat, valamint létrehozni és szerkeszteni az új digitális tartalom. Neros elegáns külső és a felhasználóbarát eszközök teszik teljessé projektek szórakoztató és élvezetes.

Download

Screenshot Captor

Screenshot Captor tervezték rángatás sok screenshot minimális beavatkozást. Azt a több monitor támogatása, és tartalmaz egy teljes kép felfedező teljes shell funkcionalitását és páratlan integrációt a külső eszközök, mint a grafikus szerkesztők, watermarkers stb Támogatja továbbá egyedülálló hatást nem látott más elfog eszközöket, beleértve a képessége, hogy automatikusan keresse meg és fokozza az aktív ablakban.

Download

Xplorer²

Xplorer ² erőteljes füles dual-pane file manager, beleértve az Omni-Finder, a fájlok keresése modul, amely egyszerűen outclasses összes ismert keresőmotorok.

Download

2009. augusztus 26., szerda

Debian

A Debian egy szabad operációs rendszer (OS) a számítógépbe. Az operációs rendszer az az alapvető programok összessége, amelyek a számítógép működéséhez szükségesek. A Debian a Linux kernelt használja (a magja egy operációs rendszer), de a legtöbb alapvető OS eszközök érkeznek a GNU projekt, innen ered a GNU / Linux alatt.

Download

FBackup

FBackup van autópálya backup program for Windows. FBackup megvédi a fontos fájlokat és mappákat a részleges vagy teljes elvesztését automatizálja a mentési feladatokat, jelszó védi és tömörítése, hogy mentse tárhely. FBackup segítségével könnyedén hát, hogy bármely helyi vagy hálózati meghajtóra, vagy a külső meghajtók (például USB-meghajtók).

Download

2009. augusztus 25., kedd

Fresh View

Fresh View lehetőséget ad, szervezi és multimédiás fájlok (képek, hang, video). Filmet nézni, zenét hallgatni, és nézd meg a grafika egy slide show. Kép a fájlokat egy mappába lehet jelennek meg a nézetek számát, beleértve a thumbnail view, amivel gyorsan, milyen képek vannak anélkül, hogy megnyitná azokat. Tudod konvertálni grafika az egyik típus a másikra, nyomtatás, és még hozzon létre egy HTML albumot.

Download

VSO PhotoDVD

VSO PhotoDVD egy hozzon létre egy animációs indítása a digitális képeket nézni őket a rendszeres otthoni DVD-lejátszó. Rengeteg hasznos, a komplex termékek, ha egyszerűen megoszthatja digitális fényképeket egy DVD-barátokkal vagy családdal. Ez veszi a digitális képek és animál őket, hogy hozzon létre egy kompatibilis DVD-film, választható hangsávot. Az eredmény egy vonzó és élénk. A termék nagyon könnyű használni, és ez összhangban van a DVD író.

Download

AutoPlay Menu Builder

Automatikus lejátszás Menu Builder egy olyan eszköz létrehozására automatikus lejátszás menüből indítsa el a CD-ROM. Nincs programozási tapasztalat szükséges. Csak kattintson rá és húzza az egeret egy párszor, és mint mágia tudsz építeni egy menü, amely felbukkan, amikor a CD helyezünk a meghajtóba. A menüből lehet indítani alkalmazásokat, megnyitott dokumentumokat, filmeket játszanak, és nem sokkal, sokkal több. Ez az egyszerű, elegáns megoldást a CD létrehozásához szüksége van.

Download

2009. augusztus 24., hétfő

Dr.Web for Windows

Dr.Web egy erőteljes kombinációja AntiVirus szkenner és egy ügyes memória rezidens monitor - Spider Guard. Az már mélyen integrálódott az operációs rendszer a számítógép, amely gyakorlatilag kizárja az esetleges behatolása egy rosszindulatú kódot, ei vírus, féreg vagy trójai a számítógépbe.

Download

UpdateStar

UpdateStar segítségével maradni up-to-date összes személyes szoftvert használ a számítógépén. Így győződjön meg róla, hogy mindig a leginkább up-to-date software, maximalizálva a hétköznapi felhasználói élményt. Ez magában foglalja az összes freeware, shareware, demók, kereskedelmi szoftver, és magában foglalja a különleges ajánlatokat.

Download

2009. augusztus 23., vasárnap

Jetico Personal Firewall

Jetico Személyes tűzfal védi a számítógépet a hackerek nem kívánt külső támadások, valamint a rosszindulatú programok élő titokban belül a számítógépek memória és merevlemez. Három védelmi szinteket is: az alacsony szintű hálózati csomagok szűrése, alkalmazás-szintű hálózati események szűrése és a szűrés a felhasználói szintű tevékenységet. Jetico Personal Firewall ellenőrzi, hogy minden csomag érkezik vagy a számítógéphez. Using configuration készlet Biztonságpolitika hogyan határozná meg a számítógép kapcsolódik a helyi hálózathoz, és az egész internetet. A számítógép lehet teljesen rejtve minden barátságtalan kísérletek hozzáférni a merevlemezhez, amíg meg tudja-e nyitni a weboldalakhoz akarunk, és úgy dönt, amelyen alkalmazások számára lehetővé teszik, hogy az Internet hozzáférés, és melyeket nem. A Jetico Personal Firewall úgy érzi, biztonságos, biztonságos és védett miközben az összes internetes tevékenységét.

Download

Power Notes

Power Notes asztali megjegyzi scheduler, reminder, és szervezője a Windows lehetővé teszi, hogy elektronikus matricák és megjeleníti azokat, ha az idő miatt. A program nagyon könnyen kezelhető, és a kis-rendszer követelményeinek. A scheduler marad a tálcára, és nem zavarhatja meg a tevékenységét. Ha szükséges, akkor megjelenik egy kis eszköztár az asztalon. Az összes paramétert kell változtatni testreszabható: a bélyeg lehet olyan méretű, hogy semmilyen színsémát és használhatod különböző bőrök a matricákat. Azt is megvalósított megbízható rendszerek kísérő kijelző matrica. Együtt a varázslóval megteremtésében matricával lehet szerkeszteni őket, vagy gyorsan, vagy a fejlett mód. A program lehetővé teszi, hogy adja meg a dátumot bármikor egy emlékeztetőt minden részletében legyőzésére Alarm varázsló. Együtt ténylegesen megjelenítő matricák, a scheduler indíthat programok és fájlok, nyitott oldalak webböngészőjében. A program szintén támogatja a többnyelvű interfész.

Download

2009. augusztus 22., szombat

ProgDVB

ProgDVB lehetővé teszi, hogy néz műholdas televízió és rádió csatornák hallgatni közvetlenül a műhold segítségével DVB-PCI kártyák hardveres dekóder a fórumon, műholdas antennát, és a személyes x86-kompatibilis a Microsoft Windows telepítve. Az opciók dolgozó hálózati műsorszórás és Audio / Video felvétel az áram a különböző digitális média formátumokat.

Download

10-Strike Network Monitor

10-Strike Hálózatfigyelő egy hálózati eszköz állapotának nyomon követése, amely lehetővé teszi, hogy az online adatokat az idő egy eszköz lesz elérhető, és az idő megy el, és így biztosítja a gyors reagálás a különböző rendezvényeken. \n A program funkciói alapuló időszakos szavazóhelyiségekben a készülék. Azt is ellenőrzik eszközök révén az ICMP, TCP, SNMP, HTTP, FTP, ARP, DNS protokollok. A 10-Strike Hálózatfigyelő segítségével ellenőrzi SQL adatbázis, fájlok, mappák, a szabad hely a lemezen, és VB JS script eredményeket.

Download

2009. augusztus 21., péntek

Yahoo! Toolbar for Mozilla Firefox

Yahoo! Eszköztár segítségével kereshet az interneten bárhonnan online, könnyen felfedezni, és adjunk hozzá RSS My Yahoo!, És testre és a hozzáférést az Eszköztárhoz bármely számítógépről.

Download

Opera for Windows

Opera webböngésző a legjobb internetböngészés tapasztalat áll rendelkezésre. Fedezze fel, mi több, mint 20 millió ember már tapasztalt letöltése Operák gyors és biztonságos internet böngészőkben. Jellemzők gyorstárcsázási, keresés Hivatkozások és szemetes.

Download

2009. augusztus 20., csütörtök

Miro for Linux

Miro segítségével internetes videókat nézni, mint te tévézek. Töltse le és figyelje a legjobb internetes TV és videó egy erőteljes alkalmazásával. Új csatornák érkezik naponta a built-in Channel Guide. Stop a kancsalság unalmas webes videókat - Ülj vissza, és nézni a nagy, nagy felbontású videó az egyik a másik után. Az igen könnyen kezelhető, hogy youll figyelni érdekes videók pillanatokat.

Download

Miro for Mac OS X

Miro segítségével internetes videókat nézni, mint te tévézek. Töltse le és figyelje a legjobb internetes TV és videó egy erőteljes alkalmazásával. Új csatornák érkezik naponta a built-in Channel Guide. Stop a kancsalság unalmas webes videókat - Ülj vissza, és nézni a nagy, nagy felbontású videó az egyik a másik után. Az igen könnyen kezelhető, hogy youll figyelni érdekes videók pillanatokat.

Download

Miro for Windows

Miro segítségével internetes videókat nézni, mint te tévézek. Töltse le és figyelje a legjobb internetes TV és videó egy erőteljes alkalmazásával. Új csatornák érkezik naponta a built-in Channel Guide. Stop a kancsalság unalmas webes videókat - Ülj vissza, és nézni a nagy, nagy felbontású videó az egyik a másik után. Az igen könnyen kezelhető, hogy youll figyelni érdekes videók pillanatokat.

Download

2009. augusztus 19., szerda

Aneesoft Free iPod Video Converter

Aneesoft Free iPod Video Converter egy könnyen kezelhető és ingyenes iPod Video átalakító, hogy tudja alakítani minden népszerű video formátumok iPod Video MP4 formátumban. Meg tudja alakítani szinte az összes videó formátumot, mint például AVI, MPG (MPEG), WMV, MP4, MOV, VOB, FLV, ASF, RM, rmvb, 3GP, 3G2, M4V, DAT, mkv, stb iPod Video formátumban.

Download

Aneesoft Free iPhone Video Converter

Aneesoft ingyen iPhone Video Converter for Windows egy könnyen kezelhető és ingyenes iPhone videó konverter, hogy tudja alakítani minden népszerű video formátumok iPhone MP4 videó formátumokat. Meg tudja alakítani szinte az összes videó formátumot, mint például AVI, MPG (MPEG), WMV, MP4, MOV, VOB, FLV, ASF, RM, rmvb, 3GP, 3G2, M4V, DAT, mkv, stb iPhone Video formátumban.

Download

Aneesoft Free Video Converter

Aneesoft Free Video Converter for Windows teljesen tiszta és ingyenes videó konverter átalakítja közötti általános videó formátumokat. Ez a Free Video Converter kínál egy egyszerű, három lépésből álló folyamat átalakításához széles körét a legnépszerűbb videó formátumok MPG, AVI, MP4, ASF, WMV, MOV, FLV, MPEG1, MPEG2, RM és így tovább. Az ingyenes videó konverter is több lehetőséget a videó kódolási beállítások optimális eredmények.

Download

2009. augusztus 18., kedd

Personal Stock Streamer

Personal Stock Streamer egy fejlett eszköz az egyes befektető, amely magában foglalja a valós idejű streaming quotes minden amerikai piacokon, több realtime streaming diagramoknak technikai elemzés mutatók, a teljes ügylet nyilvántartás, a teljes portfólió menedzser hogy újratervezi az érték a gazdaságok valós, képességét, hogy a figyelmeztető jelzéseket küld pager vagy e-mail alapú feltételekkel beállított, Valutaátváltó viszonyítva bármilyen valutában Ön megadja; tőkenyereségre, eszköz-elosztást és a tranzakciós jelentések; adatcsere Quicken, Microsoft Money és Metastock, drag and drop élő frissítése tickers be Microsoft Excel, a felhasználó által meghatározott eszköztípusok; drag and drop internetes könyvjelzőit, és a plug-in Software Development Kit harmadik fél add-ons.

Download

digsby

digsby egy Multiprotocol IM kliens, az e-mail értesítést eszköze, és a szociális hálózati eszközt. Az IM kliens segítségével chat minden barátainak az AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, Jabber, és egy egyszerű kezelése buddy list. Az e-mail értesítést eszköz figyelmeztetést küld az új e-mail és segítségével végeznek olyan tevékenységeket, mint a Törlés vagy a Spam jelentése csupán egy kattintással. A szociális hálózati eszköz figyelmeztetést küld az események, mint az új üzeneteket, és megadja az élő Newsfeed, amit a barátai akár.

Download

2009. augusztus 17., hétfő

Soundbase

Soundbase hozták létre, hogy betöltse a szakadék a nagy mennyiségű, szabad és a kereskedelmi szereplők / taggers. Nem úgy, hogy a végső audió megoldás, de Soundbase minden valószínűség szerint valahol illeszkedik be a lejátszás vagy jelölési tapasztalat - ez mindig ad egy gyors módja a közös feladatokat.

Download

HashTab for Mac OS X

HashTab egy Windows shell kiterjesztés, amely kiegészíti a lap úgynevezett hash fájl a Windows Explorer-fájl tulajdonságait. A lap tartalmazza az MD5, SHA1 és CRC-32 file hash. Ezek közös hash, hogy arra használják, hogy ellenőrizzék a integritását és hitelességét fájlokat.

Download

2009. augusztus 16., vasárnap

Microsoft Deep Zoom Composer

Microsoft Deep Zoom Composer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a képek elkészítéséhez használható a Deep Zoom funkció jelenleg előzetesen a Silverlight 2 Beta 2. Az új Deep Zoom Silverlight technológia lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a képeket a weben, mint azt megelőzően még soha. A sima a hely nagyítási és panning Deep zoom lehetővé teszi, hogy egy valódi előrelépés, és felveti a sáv milyen képnézegető kell. Nagy felbontású képeket kell készíteni használható Deep Zoom és ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználónak, hogy Deep Zoom összetétele fájlok ellenőrzésére nagyítási tapasztalat majd export az összes szükséges fájlokat kiküldetésének Silverlight 2.

Download

GeniusConnect

GeniusConnect megfordulásakor Outlook egy nagyobb teljesítményű információs eszköz, adatbázis-kapcsolaton keresztül. Ez lehet használni bármely, a leggyakrabban használt adatbázis-rendszereket. Ez az Outlook adatok szinkronizálása minden relációs adatbázis, amely támogatja az ODBC (MS Access, mySQL, MS SQL Server, Oraclem, stb) Az Outlook mappát lehet kapcsolni, hogy egy adatbázis táblát. Használhatja saját táblázat struktúráját, és meghatározza az átváltásokat oszlop adattípusok, amelyek nem felelnek meg az Outlook területen. Lehetőség van arra, hogy használja fel a több Outlook vagy Exchange mappák és többszörös adatbázisok. 2 szinkron módon és a mellékleteket is támogatott.

Download

Komodo IDE for Windows

Komodo IDE egy nagy, multi-platform, a több-nyelvű IDE for end-to-end fejlődése dinamikus webes alkalmazásokat. Komodo IDE teszi létrehozásának alapvető apps gyors és egyszerű, gazdag jellemzője meg a kliens-oldali Ajax technológiák, mint például a CSS, HTML, JavaScript és XML, amihez a fejlett támogatja a dinamikus nyelveket, mint például a Perl, PHP, Python, Ruby és Tcl.

Download

2009. augusztus 15., szombat

CPU Speed Professional

CPU Speed Professional van egy kis, önálló alkalmazást, hogy az intézkedések a tényleges sebessége a Intel vagy AMD processzor központi egység (CPU). Ez képezi egy kábító felület elegáns animációk és képernyő átmeneteket. Kattintson a Saját Speed Test gombra, és figyelje a CPU Speed rámpákra fel a számítógép processzor teljeserôvelmegy.

Download

Polyglot 3000

Poliglott 3000 automatikus nyelvi azonosítót kimutatására képes a nyelv a szöveg, mondat, vagy egy szót. A program funkciói több mint 400 nyelven. Bemeneti szöveges fájlokat kihasználni a Unicode és ANSI kódolás.

Download

VideoGet

VideoGet a nagy teljesítményű, online video letöltés menedzser, amely lehetővé teszi Önnek leginkább minden videó a neten! VideoGet segítségével a letölthető videókat közvetlenül a számítógépére, a legtöbb online video-oldalak, és automatikusan alakítani a különböző videó formátumokat (avi, mpg, flv, mp4) egyszeri vagy kötegelt üzemmódban.

Download

2009. augusztus 14., péntek

eXtreme Movie Manager

eXtreme Movie Manager erőteljes szoftver kezelését film gyűjtemény. Ez lehetővé teszi, katalógus minden videó formátumot, mint például a DivX, XviD, DVD, VHS, SVHS, VCD, DVD-R, illetve LaserDisc részletes információkat. Ez nem csak egy film / video gyűjtemény vezetője, annak is a film és színész adatbázis és fedéllel vezetője. A rekord körű tájékoztatást a kedvenc filmek és színészek. A kizárólagos MagicScript technológia lehetővé teszi, hogy a filmet letölteni információt minden online movie databases.

Download

AllWebMenus PRO

AllWebMenus egy webes menü építője, amely előírja, hogy egyáltalán nem, vagy DHTML Javascript tapasztalatok Önnek. Teremt átnyúló böngésző navigációs menük, hogy a munka mind az összes böngészők támogatása DHTML. A menü DHTML / JavaScript menü lehet kialakítani egy egyszerű, fa-szerű megközelítést. Ezután teljesen testre szabhatja meg alkalmazásával elérhető nagy számú funkciók révén Properties Pane, vagy válasszon egy előre meghatározott téma megjelenése a Galériában.

Download

VSO Image Resizer

VSO Image Resizer rendezi a fényképeket, hogy a csökkenő számú határozata vagy mozgó belül merevlemezre. Ez a tökéletes eszköz azok számára, akik digitális képek tárolására és a képeket a számítógépre, és akik a átméretezés, tömörítés, átalakítását, create másolatok létrehozása bélyegképek, importáló vagy rendezheti a képeket.

Download

2009. augusztus 13., csütörtök

TurboFTP

TurboFTP egy teljesen automatizált FTP-kliens, hogy az Internet fájlátviteli gyors és hatékony. Ez egy egyszerű kettős pane véli, hogy magában foglalja mind a helyi mappa és a távoli könyvtárban. Ajánlatok erős megszakítás és átesési védelmet. Szolgáltatások mappa letöltés / feltöltés, anti-idle, átadása queue, rekurzív távoli könyvtárban törölni, szűrő, távoli szerkesztési stb is húzza fájlok bármely FTP-re és minden könyvtár, akkor letöltheti őket egyetlen kattintással. Azt is lehetővé teszi, hogy drag and drop a Windows Explorer. Ezzel akkor szokott hiányozni a kényelmi vágólapra megfigyelés URL-t, egy kattintással a közelmúltban látogatott helyek, könyvtár összehasonlítani, könyvjelzõket, ülés, automatikus Kapcsolatbontási / shutdown és scheduler. Tartalmaz tűzfalat összeférhetőségi és jön-val egy praktikus Címjegyzék a kényelmes szervezése FTP oldalak, ahol tudja behozatali helyek más FTP szoftverrel.

Download

Hard Drive Inspector

Hard Drive Inspector egy nagy, kényelmes és hatékony program alapján a SMART technológia, amely lehetővé teszi az ellenőrző állapotát a merevlemez meghajtó. A legtöbb számítógép-felhasználók azt állítják, hogy a tárolt adatok a számítógépen a legértékesebb eleme a számítógépes rendszert. S hogy az S.M.A.R.T. Rendszer, ez a program lehetővé teszi, hogy előre egy esetleges kudarc a HDD, mielőtt ez bekövetkezik. Mivel a hozzáférést az elektronikus információs egyre inkább nélkülözhetetlen a vállalatok és az otthoni, ez lehetővé teszi, hogy meghaladja a hagyományos határain HDDs megbízhatóság, kiterjesztve ezáltal a szinten értékes felhasználói adatok védelmét.

Download

2009. augusztus 12., szerda

n-Track Studio

n-Track Studio lehetővé teszi, hogy használja a számítógépet, mint a teljes felvétel stúdióban. A nyilvántartást és lejátszás gyakorlatilag korlátlan számú hang-és MIDI-sávok, függően computerâ? S sebességgel. Realtime Audio hatást lehet adni, az egyes pályán, hogy a parancsnok, a csoport vagy AUX-csatornák nem destructively: beállíthatja a hatás beállítások és hallgatni az eredménye valós időben. Emellett a hazai hatások (reverb, tömörítés, EQ, Echo, Automatikus hangerő, Pitch Shift és Chorus) A program szintén támogatja a harmadik fél és a DirectX 2,0 VST plug-inek. A program együttműködik minden szabványos vagy többcsatornás 16 és 24 bites hangkártya a mintavételezési frekvencia legfeljebb 192 kHz.

Download

openSUSE

openSUSE rendelkezik minden todays Linux felhasználói igények az otthoni számítógép-és számítástechnika-on-the-go. Ez a termék tartalmazza a Linux operációs rendszert, valamint több tucat alapvető integrált eszközök kirakat a legújabb, hogy a nyílt forrás kínálnak.

Download

2009. augusztus 11., kedd

xpy

xpy egy kis eszköz, amely kikapcsolja az alapértelmezett fenyegetéseket a Windows XP telepítését. Emellett a klasszikus antispy jellemzõitõl, hogy bezárja a legújabb biztonsági lyukak, mint a távoli beszerezni (RPC) szolgáltatást, és a megosztott Component Object Model (DCOM).

Download

Adobe Photoshop Lightroom for Windows

Adobe Photoshop Lightroom a hatékony, új módon, hogy a hivatásos fotósok import, kiválasztása, fejlesztése és kirakat nagy digitális képeket. Így kevesebb időt a válogatás és finomításából fényképek, és több időt ténylegesen shooting őket. A tiszta, elegáns felület szó lépéseket az útból, és segítségével gyorsan megtekinthetjük és együttműködik a képek lövés ma, valamint a több ezer kép akkor lõj során a karrierjét. Mivel nincs két egyforma fotós munka, Adobe Lightroom igazodik el a munkafolyamatot, és nem fordítva.

Download

Panda Internet Security

Panda Internet Security biztonsági suite amely lehetővé teszi, hogy használja az internetet a teljes nyugalmat. Ez védi meg a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hackerek, online csalás, a személyazonosság-lopás, és minden más, internetes fenyegetések ellen. Az anti-spam motor fogja a Bejövõ mentes levélszemetet, míg a Szülői felügyelet funkciót biztosít a gyerekek használhatják az Internet biztonságos. És köszönöm, hogy az új Kollektív Intelligencia technológia, a megoldás most sokkal gyorsabb, mint a korábbi verziókban.

Download

2009. augusztus 10., hétfő

The Bat! Professional

The Bat! egy e-mail alkalmazás, mely támogatja a többszörös POP számlák, valódi többszálas, MIME és UUENCODE szabványok üzenet értesítés, PGP támogatás, APOP engedély üzenet válogatás, üzenet sablonok, minimalizálásának a tálcán, és a multimédia támogatására.

Download

Bullzip PDF Printer

Bullzip PDF Printer működik a nyomtató és a Microsoft Windows lehetővé teszi, hogy írjuk meg a PDF dokumentumok szinte minden Windows alkalmazás. Azt is lehetővé teszi, hogy írjon BMP, ESP, JPEG, PCX, PNG, PS, TIFF fájlok.

Download

DeployMaster

DeployMaster olyan eszköz, amely terjesztheted a szoftvert, vagy egyéb számítógépes fájlokat és adja meg a jó első benyomás. Mivel fájdalommentes telepítést, akkor már jó helyen. Ez egyedülálló abban az értelemben, hogy befogadja az igényeinek tapasztalatlan felhasználók és a haladó felhasználóknak.

Download

2009. augusztus 9., vasárnap

EssentialPIM Free Portable

EssentialPIM kezeli az összes menetrendi, a kapcsolatok, a listákat, és megjegyzi, hogy az egyszerűen használható, intuitív eszközökkel.

Download

EssentialPIM Pro Portable

EssentialPIM kezeli az összes menetrendi, a kapcsolatok, a listákat, és megjegyzi, hogy az egyszerűen használható, intuitív eszközökkel.

Download

2009. augusztus 8., szombat

EssentialPIM Pro Network

EssentialPIM kezeli az összes menetrendi, a kapcsolatok, a listákat, és megjegyzi, hogy az egyszerűen használható, intuitív eszközökkel.

Download

EssentialPIM Pro

EssentialPIM kezeli az összes menetrendi, a kapcsolatok, a listákat, és megjegyzi, hogy az egyszerűen használható, intuitív eszközökkel.

Download

2009. augusztus 7., péntek

Panda Global Protection

Panda Global Protection 2009 védi Önt a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hackerek, online csalás, a személyazonosság-lopás, és minden más, internetes fenyegetések ellen. Köszönet az új Kollektív Intelligencia technológia, a megoldás most sokkal gyorsabb, mint a korábbi verziókban. Meg is van az Ön rendelkezésére Tech Support 24h-365d, 24 órás SOS-szolgáltatást, és a napi frissítések, melyek biztosítják, hogy Ön védeni minden új veszélyek jelennek meg a világban.

Download

Highlight

Kiemelés az egyetemes forráskód-konverter, amely átalakítja a HTML kódot, XHTML, RTF, LaTeX, TeX, SVG, BBCode és XML fájlokat Szintaxiskiemelés. (X) HTML és SVG kimenet formattált CSS. Támogatja a személyre szabható színes téma és a nyelvi leírást, a reguláris kifejezéseket. Az eszköz tartalmaz több lehetőség, hogy egy következetes formázás a kimenő kódot.

Download

Visual TimeAnalyzer

Visual TimeAnalyzer automatikusan vágányok és elemzi a számítógépre tevékenységek, projektek, a munkaidő, az elakadás, a költségek, a szoftverek és az internet használatát grafikusan. A szülőket a gyermek feletti ellenőrzés PC használatát. Válassza ki a felhasználó és az idő, és periode: Week statisztikák óránkénti számítógép kizsákmányolás, a leggyakrabban használt programok, online idő, az aktív munkaidő, szünet alkalommal megnyitott dokumentumok, projektek, napi összefoglaló (napló), a történelem és intenzitása program használat (ideális projekt áttekintése), amennyiben a használat az elérhető programok, meglátogatott weboldalakat, és TopTen a legnépszerűbb weboldalakat. A biztonság az adatokat, mert nem biztosított billentyűzet bemenet is rögzítésre kerül.

Download

2009. augusztus 6., csütörtök

Barcode Scanner ASCII String Decoder

Barcode Scanner ASCII karakterlánc Dekóder egy ingyenes szoftver alkalmazás, amely feltárja a rejtett, nem látható parancsok mellett ASCII karaktereket a billentyűzet emuláció eszközök, például USB Barcode Scanner. Ez a vonalkód dekódoló alkalmazás különösen hasznos, ha nem meghatározó nyomtatható ASCII parancsokat, mint például a FS, RS, GS, és EOT volna kódolva a vonalkód szimbólum.

Download

Gladinet Cloud Desktop Starter Edition

Gladinet Cloud Desktop rögzítéstől felhős tárolása a helyi mappák. A felhasználók hozzáférhetnek felhős fájlokat a Windows Explorer. Támogatott tárolók tartalmaz FTP, WebDAV-kiszolgálók, EMC Atmos online Box.net, Amazon S3, Google Docs, Picasa, és így tovább.

Download

2009. augusztus 4., kedd

DoneEx XCell Compiler

DoneEx XCell Compiler az egyedülálló fordító MS Excel XLS fájlt, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolja be a logika XLS munkafüzet hordozható EXE alkalmazás (MS Excel, amelyek előírják, hogy fuss) rejtett képletek és csatolja XLA Add-Ins az EXE. Azt is lehetővé teszi, hogy támogassa a cég nevét és / vagy a védjegy mellett a saját kép splash képernyő végleges EXE csomag.

Download

MyUninstaller

MyUninstaller alternatív segédprogram a standard hozzáadása / eltávolítása alkalmazás a Windows operációs rendszer. Ez megjeleníti a listát az összes telepített alkalmazás, és lehetővé teszi, hogy távolítsa el a kérelmet, törlése uninstall bejegyzés, és mentse el a listát az összes telepített alkalmazások egy szöveges fájl, vagy a HTML fájl. Azt is előírja, további információk a legtöbb telepített alkalmazásokat, hogy a szabvány hozzáadása / eltávolítása alkalmazás doesnt kijelző: a termék neve, a vállalkozás, version, uninstall string, telepítési mappát és így tovább.

Download

2009. augusztus 3., hétfő

Offline Explorer

Offline Explorer olyan program, amely lehetővé teszi a letöltés korlátlan számú kedvenc Web és FTP oldalak későbbi offline megtekintésre, szerkesztésre vagy böngészést. OE is sok Webfejlesztés jellemzőket, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen módosíthatjuk, megtekinthetjük, vagy tallózzon a letöltött weblapokat. Annak egyik erőssége az, hogy lehetővé teszi a szelektív tartalmazza, vagy kizárják az egyes kiszolgálók, könyvtárak és fájlok kizárólag kulcsszavakat.

Download

Offline Explorer Pro

Offline Explorer Pro olyan program, amely lehetővé teszi a letöltés korlátlan számú kedvenc Web és FTP oldalak későbbi offline megtekintésre, szerkesztésre vagy böngészést. Azt is sokan Webfejlesztés jellemzőket, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen módosíthatjuk, megtekinthetjük, vagy tallózzon a letöltött weboldalak segítségével a beépített böngészővel. Annak egyik erőssége az, hogy lehetővé teszi a szelektív tartalmazza, vagy kizárják az egyes kiszolgálók, könyvtárak és fájlok kizárólag kulcsszavakat.

Download

Offline Explorer Enterprise

Offline Explorer Enterprise segítségével letöltés korlátlan számú kedvenc Web, FTP, és HTTPS helyszínt később offline megtekintésre, szerkesztésre vagy böngészést. Azt is sokan webfejlesztés jellemzőket, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen módosíthatjuk, megtekinthetjük, vagy tallózzon a letöltött weboldalak segítségével a beépített belső böngészőben. Egyesíti az egyszerű használat a

Download

2009. augusztus 2., vasárnap

Wondershare HD Video Converter

Wondershare HD Video Converter a legjobb High Definition Video Converter szoftverrel lehet konvertálni a HD-videó formátumokat konvertálja HD videók SD videók és Audió, átalakítását SD (Standard Definition) videókat HD videó. Ez a HD Video Converter támogat számos HD videók beleértve MOD Tod, AVCHD (M2TS, MTS, M2T), TS, TP, TRP, H.264/AVC, mkv, HD WMV, MPEG-4 és a Quick Time stb

Download

eMailaya

eMailaya egy e-mail alkalmazás emailaya szolgáltatásait. eMailaya tartalmaz sajátosságait, barátságos grafikus és hordozható. Ezzel meg fogod érteni, hogy a mindennapi feladatokat az e-mailes, könnyen el lehet végezni.

Download

2009. augusztus 1., szombat

MPEG Video Wizard

MPEG Video Wizard is a multi-dimensional MPEG editor. Ez tartalmazza az összes fő elődje MPEG-VCR: képkocka pontos szerkesztést, a leggyorsabb kimosó MPEG szerkesztő, leggyorsabb keret megerősítése, valamint az intelligens renderelés nélkül újra encoding szerkesztéskor DVD-kompatibilis MPEG elfogja a legújabb hardver boxes. Akár egy videót vagy egy új szakmai videó rajongó, hanem abban, hogy az MPEG Video Wizard találkozik a MPEG editing igényeket.

Download

PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer segítségével a PDF fájlok megtekintéséhez a számítógépen vagy az interneten, mint más PDF olvasókat is, de írógép módban típusú közvetlenül a PDF oldalt! Ezután töltse ki formáit, és adjunk hozzá szöveget, hogy a PDF dokumentumokat, amelyeket rendszerint a nyomtatott előtt meg tudná írni őket.

Download

Y!Multi

Y! Multi teszi, hogy több példányban fut a Yahoo! Messenger helyett csak az egyik nyitott. Ez tökéletes azoknak, akik különböző nevek alatt fut. Vannak mások, mint ez ... de a frissítés azonnali, ez nem az.

Download